Lämpöpumppuja, asennusta ja porausta löytyy nyt paremmin kuin viime vuonna. Jäähdytystä vielä täksi kesäksi.

Lämpöpumppu on parasta suojautumista energian hinnan vaihteluihin. Olet vain noin kolmasosalta riippuvainen ostoenergiasta. Kaksi kolmasosaa löytyy talosi ympäriltä tai alta. Lämpöpumppua on varma valinta nyt ja tulevaisuudessa. Lämpöpumppujärjestelmän hankintaa ei tarvitse lykätä myöhemmäksi!

Kiinteistöillä on huomattava rooli Suomen ilmastotoimissa ja asetettujen päästövähennysten saavuttamisessa. Lämmityksen aiheuttamat kasvihuonekaasupäästöt ovat merkittävin energian käytön päästölähde tällä hetkellä. Polttoon perustamattomat teknologiat kuten lämpöpumput ovat kustannustehokkain tapa leikata sekä päästöjä että myös kustannuksia. Lämpöpumppujen myynti kasvoi 2022 ennätyslukemiin ja toimituksissa oli valitettavaa viivettä Suomessa ja muualla Euroopassa. Tänä vuonna tilanne on normalisoitunut, pumppuja on hyvin varastossa, asennusta ja porauskapasiteettia saatavilla. Lämpöpumppujärjestelmän saat kiinteistöösi asennettuna hyvin ennen ensi talvea. 

Ota yhteyttä alan parhaisiin eli Suomen Lämpöpumppuyhdistys SULPU:n ja Suomen Kaivonporausurakoitsijat PORATEK:in jäsenyrityksiin.

MTV3 Aamu TV haastattelu aiheesta ja Kesävinkit