Toiminnanjohtajan blogi 

« Takaisin

300.000 öljy-/sähkökattilaa vaihdetaan lämpöpumppuihin - Gaia Consulting Oy:n tutkimuksen tulokset julkaistaan Lämpöpumppupäivillä 28.11.2013 Fur Centerissä

300.000 öljy-/sähkökattilaa vaihdetaan lämpöpumppuihin - Gaia Consulting Oy:n tutkimuksen tulokset julkaistaan Lämpöpumppupäivillä 28.11.2013 Fur Centerissä

SULPUn blogissa  ( "Jos polttoöljy olisi saman hintaista autoon ja kattilaan") on esitetty näkökulma, mitä tapahtuisi, jos Suomessakin toimittaisiin Ruotsin malliin ja poistettaisiin polttoöljyn veroluokka. Kirjoitus julkaistiin monessa lehdessä ja se on herättänyt hyvin vilkkaan keskustelun ja tunteitakin.

Energia- ja ympäristöalan asiantuntijaorganisaatio Gaia Consulting Oy tutki mm., mitkä olisivat öljylämmityksestä maalämpöön siirtymisen työllisyysvaikutukset, verovaikutukset kunnille ja valtiolle, vaikutukset valtion vaihtotaseeseen, päästöihin, rakennuskannan ostoenergian tarpeisiin sekä kotitalouksien energiakustannuksiin.

Mielenkiintoisen tutkimuksen tulokset julkaistaan Lämpöpumppupäivillä 28.11.2013 klo 9.30 - 16.30 FUR Centerissä. Huipputapahtumassa saadaan läpileikkaus huipputason asiantuntijaesitelmin siitä, mitä lämpöpumppualaa ja uusiutuvaa energiaa koskevissa säännöksissä, projekteissa, markkinassa ja tekniikassa tapahtuu  (www.sulpu.fi).

Päivän on varmasti antoisa ja kiinnostava paitsi lämpöpumppualan toimijoille niin myös energia-, ympäristö ja yhteiskuntavaikuttajille sekä lehdistölle.

Päivään ehtii vielä ilmoittautumaan. Ilmoittaudu Outi Pynnönen outi.pynnonen@sulpu.fi tai 045 2344834 tiistaihin 26.11.2013 mennessä.

Tervetuloa

Suomen Lämpöpumppuyhdistys SULPU ry  www.sulpu.fi

Suora linkki alkuperäiseen blogikirjoitukseen