« Takaisin

Liity jäseneksi. Loppuvuosi ilmaiseksi ja alan huippuseminaari Heurekassa 27.11.2018 jäsenhintaan

Arvoisa lämpöpumppualan Yrittäjä, SUOMEN LÄMPÖPUMPPUYHDISTYKSEN JÄSENYYS KANNATTAA!

Liity jäseneksi. Loppuvuosi ilmaiseksi ja alan huippuseminaari Heurekassa 27.11.2018 jäsenhintaan

 

Teemme täällä yhdistyksessä valtavasi näkyvää ja erityisesti näkymätöntä työtä alamme toimintaedellytysten eteen.

Taistelemme terrierin tarmokkuudella, jotta lämpöpumppumarkkina kasvaisi sille kuuluvaan kokoonsa ja että Sinä voit harjoittaa liiketoimintaasi mahdollisimman pienellä byrokratialla ja ilman turhia lisärajoituksia ja lisärasituksia, kannattavasti.

  • Suomen Lämpöpumppuyhdistys SULPU ry on ainoa kanava, jolla lämpöpumppuala voi vaikuttaa toimintaedellytyksiinsä Suomessa nyt ja tulevaisuudessa.
  • SULPU ajaa oikeasti jäsentensä etuja. Väärästä (viranomaisten) kohtelusta ilmoitetaan SULPUn edustajalle, niin asia otetaan käsittelyyn ja sitä ryhdytään ajamaan eteenpäin.
  • SULPU vaikuttaa, valvoo ja tiedottaa aktiivisesti jäsenkuntaansa alaamme vaikuttavista lakimuutoksista ja määräyksistä ja on mukana myös niiden valmistelluissa paitsi kansallisesti niin myös EU-tasolla Euroopan Lämpöpumppuyhdistys EHPAn kautta.
  • SULPU toimii asiantuntijana useissa alan projekteissa, antaa lausuntoja viranomaisille ja tuo lämpöpumppualaa vahvasti esiin mediassa oikeanlaisella viestillä.
  • SULPUn jäsenyys tuo uskottavuutta. SULPUn jäsenenä pääset kotisivuillemme paikkakuntasi jäsenliikkeenä ja yhteystietosi löytyy myös SULPUn karttahausta, josta voit saada myös asiakaskontakteja. Sivuillamme on kymmeniätuhansia kävijöitä vuodessa.

Yhdistyksemme ei kuitenkaan voi toimia ilman vapaaehtoisia voimia. Meillä on aktiivinen 10 hengen hallitus, jossa kaikki työskentelevät oman toimensa ohessa täysin vapaaehtoisin voimin, vain toiminnanjohtaja on palkattu kokopäiväinen työntekijä.

Yhdistyksessämme on jo 170 jäsentä ja olemme suunnattoman kiitollisia uusista jäsenistä. Tarvitsemme myös Sinut yhdistyksemme jäseneksi. Vain riittävän iso, aktiivinen ja kukoistava yhdistys voi näkyä, kuulua ja vaikuttaa. Kerromme mielellämme enemmän toiminnastamme, soita p. 050-5002751/Jussi Hirvonen.  www.sulpu.fi -sivuilta löytyy tietoa toiminnastamme.

Voit täyttää jäsenanomuksen sivuillamme http://www.sulpu.fi/jasenhakemus. SULPUn vuosijäsenmaksu urakoitsijajäsenille on ainoastaan alkaen 389,- € vuodessa. Loppuvuoden jäsenyys on sinulle ilmainen, Hyödynnä jäsenetuasi jo osallistumalla Lämpöpumppu 2018 huipputapahtumaan 27.11.2018 Heurekassa. Pääset sinne jäsenhintaan.

Seminaariohjelma liitteessä ja  linkissä:

https://www.sulpu.fi/-/lampopumppu-2018-seminaari-ja-nayttely-tiistaina-27-11-2018-heurekassa?redirect=https%3A%2F%2Fwww.sulpu.fi%2Fhome%3Fp_p_id%3D101_INSTANCE_WAsJkplJYIg7%26p_p_lifecycle%3D0%26p_p_state%3Dnormal%26p_p_mode%3Dview%26p_p_col_id%3D_118_INSTANCE_F80iMVThU0Yx__column-1%26p_p_col_count%3D1

 

Yhteistyöterveisin

 

Suomen Lämpöpumppuyhdistys SULPU ry