Suomen lämpöpumppuyhdistys SULPU ry

Valvomme lämpöpumppualan toimijoiden etuja ja edistämme heidän välistä yhteistyötään. Tavoitteenamme on jatkuvasti parantaa ja kehittää alan toimintaedellytyksiä.

SULPU haastaa rohkeasti ja raivaa tietä paremman huomisen puolesta, joka tarkoittaa merkittävää luonnon ja rahan säästämistä ja näkyy ihmisten kasvavana asumisviihtyvyytenä.

Tietoa lämpöpumpuista

Lämpöpumput valjastavat käyttöön uusiutuvaa ja hukkaenergiaa

Lämpöpumppujen avulla maahan, kallioon, veteen tai ilmaan auringosta varastoitunutta lämpöenergiaa ja esimerkiksi poistoilman ja ja jäteveden hukkaenergioita, siirretään rakennusten ja käyttöveden lämmittämiseen. Lämpöpumppujen toimintaperiaate on samantapainen kuin kylmälaitteissa, jotka ottavat lämmön ruokatavaroista ja siirtävät sen kylmälaitteen ulkopuolelle. Lämpöpumput mahdollistavat uusiutuvan ja hukkaenergian käytön ja tarjoavat ekologisen ratkaisun niin lämmittämiseen kuin viilentämiseenkin.

Tiedotteet & koulutukset

Ajankohtaisia aiheita

Taitotalon lämpöpumppualan koulutuksia

Linkin takaa löydät nyt Taitotalossa avoinna oleviin koulutuksiin. https://www.taitotalo.fi/haku?hakusanat=l%C3%A4mp%C3%B6pumppu
Lämpöpumppuja, asennusta ja porausta löytyy nyt paremmin kuin viime vuonna. Jäähdytystä vielä täksi kesäksi.

Lämpöpumppuja, asennusta ja porausta löytyy nyt paremmin kuin viime vuonna. Jäähdytystä vielä täksi kesäksi.

Lämpöpumppu on parasta suojautumista energian hinnan vaihteluihin. Olet vain noin kolmasosalta riippuvainen ostoenergiasta. Kaksi kolmasosaa…
Lämpöpumput mediassa

Uutisia alalta

Seuraa toimintaamme