SULPU ry

Yhdistyksen tarkoituksena on valvoa lämpöpumppualalla toimivien ammatinharjoittajien yleisiä ja yhteisiä ammatinharjoittamiseen liittyviä etuja, edistää jäsentensä välistä yhteistoimintaa ja parantaa alan yleisiä toimintaedellytyksiä.

Tarkoituksensa toteuttamiseksi yhdistys seuraa alan taloudellista kehitystä ja lainsäädäntöä sekä tekee näihin liittyviä aloitteita, esityksiä ja antaa lausuntoja. Yhdistys ohjaa ja neuvoo jäseniään ammatinharjoittamiseen liittyvissä asioissa järjestämällä kokouksia, neuvottelutilaisuuksia ja koulutusta sekä laatimalla tarvittavia asiaa koskevia selvityksiä.

Tarkoituksensa toteuttamisen välineeksi yhdistys luo vision alan kehityksestä ja laatii strategian vision toteutumisen varmistamiseksi. Sekä vision että strategian toteutumista seurataan aktiivisesti ja tarkennetaan tarpeen mukaan.

Yhdistys voi kuulua jäsenenä valtakunnallisiin elinkeino- ja työmarkkinajärjestöihin sekä ulkomaisiin järjestöihin ja yhdistyksiin.

Yhdistyksen esittely (PDF) >